Tuesday, 22 November 2011

kita sayang baby kita :)

hi blogger :) hari ni saya seronok sgt :) sebab dia kata dia syg saya :P siapa lagi kan kalau bukan gamba yang kat bawah tuu <3 sekali awa syg kita bby , beribu ribu kali kita syg awa :) kita tak pernah bergaduh kan b ? walaupun saya agak sedih dengan perbuatan awa , tapi saya tahu awa bukan sengaja nak buad saya terluka :') saya tak pernah kongkong awa , halang awa nak pergi mana kan b ? sebab saya yakin , awa takkan lukakan saya , :') semua benda kita kongsi samasama kan b ? termasuk ama , tapi takpe bby , saya faham dia lagi lama dgn awa :') saya tak kisah pun sebab SAYA CINTAKAN AWAK B , awa janji eh b :') jgn sorokkan apa apa pun dari saya , sebab saya yakin saya akan sayangkan awak sampai bila bila :)  I LOVE YOU B <3

No comments:

Post a Comment