Tuesday, 22 November 2011

kita sayang baby kita :)

hi blogger :) hari ni saya seronok sgt :) sebab dia kata dia syg saya :P siapa lagi kan kalau bukan gamba yang kat bawah tuu <3 sekali awa syg kita bby , beribu ribu kali kita syg awa :) kita tak pernah bergaduh kan b ? walaupun saya agak sedih dengan perbuatan awa , tapi saya tahu awa bukan sengaja nak buad saya terluka :') saya tak pernah kongkong awa , halang awa nak pergi mana kan b ? sebab saya yakin , awa takkan lukakan saya , :') semua benda kita kongsi samasama kan b ? termasuk ama , tapi takpe bby , saya faham dia lagi lama dgn awa :') saya tak kisah pun sebab SAYA CINTAKAN AWAK B , awa janji eh b :') jgn sorokkan apa apa pun dari saya , sebab saya yakin saya akan sayangkan awak sampai bila bila :)  I LOVE YOU B <3

Sunday, 20 November 2011

kita rindu b kita :')

baby :') kita rindu awa sgt:') haaa . kita nak cakap dgn awa lah bby :') . hmm , knp tamahu call kita langsung bby ? kita tunggu jeh b :') hmm , kita tatahu nak cakap apa dah :') i love you baby , :* okayy bye :')

maybe ex awa lagi baik kan b ? :')

baby awa tak kesah pun pasal kita kan? knp awa tak rindu kita mcm awa rindu ex awa dulu ? knp awa ta tag kita macam ex awa dulu ? knapa awa tak cakap pasal kita macam awa cakap pasal ex awa kat wall awa dulu , mana lagu yg awa bagi untuk ex awa kat wall mereka tuu ? kita dapat share je lagu yg b nyanyi untuk diaorg , tapi tape b :') sekurang kurangnya kita dapat dgar suara awa kat situ :') b , kita sayang awa sgad <3 <3 kita tak kesah , tapi KITA JUGAK ADA PERASAAN :')