Sunday, 20 November 2011

maybe ex awa lagi baik kan b ? :')

baby awa tak kesah pun pasal kita kan? knp awa tak rindu kita mcm awa rindu ex awa dulu ? knp awa ta tag kita macam ex awa dulu ? knapa awa tak cakap pasal kita macam awa cakap pasal ex awa kat wall awa dulu , mana lagu yg awa bagi untuk ex awa kat wall mereka tuu ? kita dapat share je lagu yg b nyanyi untuk diaorg , tapi tape b :') sekurang kurangnya kita dapat dgar suara awa kat situ :') b , kita sayang awa sgad <3 <3 kita tak kesah , tapi KITA JUGAK ADA PERASAAN :')

No comments:

Post a Comment